Nordisk harpetreff 2019

24.-27. oktober arrangeres Nordic Harp Meeting (NHM) på Gjøvik for tredje gang, arrangert av Gjøvik spelmannslag i samarbeid med Tradisjonsmusikkarkivet Mjøsmuseet. Det er en møteplass for utøvere, instrumentmakere og andre med fascinasjon for langeleiker, lyrer, harper, hummeler, kanteler, strykelyrer og beslektede instrumenter. Det blir kurs og konserter, sang og dans både i Gjøvik spelmannslags egen Tingbygningen på Hunn og i nabobygget, Gjøvik kunst og kulturskole. Kursene blir på flere nivåer, og deltakerne kan låne/leie instrument, både harper, lyrer og langeleiker.

Det hele begynner torsdag kveld med registrering av deltakere, og utover kvelden er det allspel og dans. Allspel er låter som alle kan være med på og som er lagt ut på NHM sin hjemmeside. Fredag og lørdag er det timeslange kurs som går parallelt, med allspeløkter innimellom. Begge kveldene blir det konserter i salen på Gjøvik kunst og kulturskole. Søndag avsluttes etter lunsj kl. 14.

Overnatting og måltider vil foregå på Gjøvik vandrerhjem Hovdetun. De vil komme med en hyggelig pris for maten, og de har mange forskjellige tilbud til overnatting, – leiligheter, hytter, enkelt-, dobbelt- og flersengsrom.

Se lenke for ytterliger informasjon.

Plakat-(harpe)-2019-ENG-png

Nordic-Harp-Meeting-pdf