Susanne Lundeng Trio

Susanne Lundeng Trio kommer til  Tingbygningen på Hunn 31. oktober kl. 20.00!

Inngang kr. 210,- / 150,-

Susanne Lundeng – fele og vokal, Nils-Olav Johansen – gitar og vokal, Erik Nylander –
trommer. Tor Breivik – lyd.

Lundeng har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget komponist, arrangør og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse av Nordlandsslåtter, og er en av Norges mest meritterte folkemusikere. For første gang synger hun egne tekster, og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap.

Susanne Lundeng Trio, foto- Martin Losvik
Susanne Lundeng Trio, foto- Martin Losvik

[quote source=»Fredrik Wandrup/Dagbladet» rating=»»]
«Med sin tiende plate stadfester Susanne Lundeng sin fjellstøe plass i norsk musikkliv. I tekster og melodier skildrer hun livets drama, både i forhold til mennesker og landskap. Den nye plata spenner fra sarte viser til partier som hamrer seg inn i kroppen, særlig i den 10 minutter og 33 sekunder lange «Nattmorran». For et sug! Jazz, smidd i de dypeste gruver.»[/quote]