Krydderkonsert med Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen

Tingbygningen på Hunn, Torsdag 7. september kl. 20.00. Billetter kr 200,-/150,- inkl. kaffe/te og krydderkake.

hulbekmo

Etter over 30 års konsertvirksomhet over hele verden, mange plateutgivelser og 3 Spellmannspriser, kan disse to artistene tilby en svært allsidig og variert musikalsk forestilling. Deres varemerke er musikalsk mangfold både hva repertoar og instrumentarium angår. Stikkord: Folkemusikk, viser (både egenkomponerte og andres), middelaldermusikk og flerkulturelt, egne tonesettinger av dikt av Halldis M. Vesaas, Erik Bye, Ove Røsbak, Hans Børli , Alf prøysen mfl. Her får en fandenivoldsk slåttemusikk og sprelske fløytetoner, himmelsk harpeklanger, fyrrige og tragiske kjærlighetsviser, dramatiske middelalderballader og lyriske bånsuller, fra sugende polstakt til svingende afrikanske rytmer. Alt arrangert i en både frodig og spennende musikalsk stil og presentert på en uhøytidelig og humoristisk måte, gjerne med historier og anekdoter rundt stofet. Kort sagt en konsert som henvender seg til et bredt publikum!

Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen er et velkjent musikerpar som har vært
aktive i norsk musikkliv i snart førti år. De har gitt ut en rekke plater og cd-er og har
samarbeidet med bl.a. Erik Bye og Halldis Moren Vesaas. De har vunnet hele tre
spellemannspriser og holdt turnéer over hele verden.

Tone Hulbækmo var den første som tok den gjenopplivede norske harpen i bruk, hun
synger og spiller dessuten lyre, trøorgel og mere til.

Hans Fredrik Jacobsen er en uvanlig mangfoldig musiker som har medvirket på mer
enn 100 plater. Han trakterer ulike fløyter, torader og gitar.